ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του – «Έπεσε μόνος του στο μπάνιο»

Η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία προσκομίστηκε, μιλάει για δυο τραύματα στο κεφάλι από θλων όργανο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του – «Έπεσε μόνος του στο μπάνιο»

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Δεν είναι πατέρας μου, είναι πατριός μου, δεν είμαι νόμιμα υιοθετημένος. Δε τον χτύπησα, έπεσε μόνος του την ώρα που έκανε μπάνιο, έπαθε εγκεφαλικό», είπε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία προσκομίστηκε, μιλάει για δυο τραύματα στο κεφάλι από θλων όργανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 82χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ φέρεται πως αποκάλυψε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Ο γιατρός του «Παπανικολάου» ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε ο 42χρονος γιος του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Η σύζυγος του ηλικιωμένους αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός ζαλιζονταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να υποστηρίζει ότι λογομάχησαν με τον πατέρα του και ύστερα κλείστηκε στο δωμάτιό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.