ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική μαρτυρία για την 2χρονη – «Έγινε “λαμπάδα” το μωρό, κάηκε και ο παππούς» 

Η 2χρονη φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική μαρτυρία για την 2χρονη – «Έγινε “λαμπάδα” το μωρό, κάηκε και ο παππούς» 

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για το ατύχημα της 2χρονης από την Θεσσαλονίκη που κάηκε από ανάφλεξη, κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου του πατέρα της με βενζίνη.

Συγγενής της οικογένειας της 2χρονης μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για το περιστατικό.

Πρόκειται για έναν ξάδελφο του πατέρα και του αδελφού του, που θα παντρευόταν εκείνη την ημέρα.

«Το πήγανε στην Αθήνα το μωρό, έγινε “λαμπάδα”. Κάηκε και ο παππούς, προσπάθησε να το σβήσει και έκαψε τα χέρια του», τόνισε ο συγγενής της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του. Αρχικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Παπαγεωργίου» και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα», όπου και νοσηλεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.