ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια για οπαδική επίθεση κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη

Ο 24χρονος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια για οπαδική επίθεση κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη

 Για οπαδική επίθεση που χρονολογείται το 2019 απολογήθηκε ένας εκ των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους -για την υπόθεση αυτή-, αρνούμενος την εμπλοκή του.

Στο στάδιο της ανάκρισης βρίσκεται υπόθεση οπαδικού επεισοδίου που σημειώθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το voria.gr, κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, ομάδα ατόμων είχε επιτεθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 σε παίκτες της Κ16 του Ολυμπιακού, που τότε έπαιζε ενάντια στον Ποντιακό Πολυδενδρίου στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη.

Με την απειλή βίας, οι επιτιθέμενοι είχαν αφαιρέσει από τους νεαρούς παίκτες, φανέλες, τσάντες και οτιδήποτε άλλο έφερε πάνω τα διακριτικά της ομάδας τους, ενώ είχαν σημειωθεί και τραυματισμοί.

Ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν 11 άτομα μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, επίθεση με οπαδικά κίνητρα και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μεταξύ των τριών ατόμων που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ήταν και ο έκτος εκ των δώδεκα κατηγορούμενων για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, η δίκη της οποίας οδεύει προς την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ο 24χρονος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο οπαδικό επεισόδιο της Θέρμης ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, για την υπόθεση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι άλλοι δύο που απολογήθηκαν για το ίδιο επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.