ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού για trafficking παρανόμων μεταναστών

Οι τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, συνελήφθησαν μαζί του

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού για trafficking παρανόμων μεταναστών

Ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών εντός της χώρας, απόπειρα εκβίασης, παράνομη κράτηση, και βία εναντίον υπαλλήλων και δικαστικών λειτουργών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, μετέβησαν σε διαμέρισμα στο κέντρο πόλης, όπου διαπιστώθηκε πως εντός του χώρου, ο 20χρονος κρατούσε χωρίς τη θέλησή τους, τρεις αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, απαιτώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωσή τους.

Επιπλέον, ο 20χρονος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει από τον ακάλυπτο της οικοδομής, όμως συνελήφθη άμεσα παρά τη αντίσταση που πρόβαλε.

Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.