ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος Σύριος που επιτέθηκε σε 15χρονη και της άρπαξε το κινητό στη μέση του δρόμου

Η κοπέλα αντέδρασε, τον έπιασε από την μπλούζα του για να τον συγκρατήσει και να ανακτήσει το κινητό της

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος Σύριος που επιτέθηκε σε 15χρονη και της άρπαξε το κινητό στη μέση του δρόμου

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια 15χρονη επί της οδού Μοναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι από έναν 25χρονο Σύριο.

Ο 25χρονος Σύριος δίχως να επηρεάζεται από την παρουσία οδηγών και πεζών, ακολούθησε την ανήλικη και όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία της επιτέθηκε και της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο από τα χέρια της.

Η 15χρονη αντέδρασε, τον έπιασε από την μπλούζα του για να τον συγκρατήσει και να ανακτήσει το κινητό της. Όμως ο δράστης, τη χτύπησε με γροθιές, την έσυρε και την έριξε στο έδαφος.

Ο 25χρονος, έφυγε τρέχοντας με τη λεία του, ενώ η ανήλικη με τη βοήθεια περαστικών ενημέρωσε την αστυνομία. Αξιοποιώντας το οπτικό και μετά από αναζητήσεις ο ληστής εντοπίστηκε στην οδό Κωλέττη, και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης και της αποδόθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.