ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών – Άρπαζε χρήματα και προϊόντα

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της ληστείας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών – Άρπαζε χρήματα και προϊόντα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνέλαβαν έναν 29χρονο στη Θεσσαλονίκη για κλοπές σε καταστήματα ψιλικών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της ληστείας.

Ο 29χρονος συνελήφθη, καθώς την περασμένη Κυριακή (28/7), αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενεργώντας είτε με 24χρονο ημεδαπό συνεργό του, είτε κατά μόνας, κατά την περασμένη εβδομάδα, διέπραξε τέσσερις κλοπές και μία ληστεία από καταστήματα ψιλικών στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας προϊόντα και χρηματικό ποσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.