ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε 58χρονο – Είχαν οικονομικές διαφορές (upd)

Έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε 58χρονο – Είχαν οικονομικές διαφορές (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 11:09) Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη, έναν 38χρονο ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και δολοφόνησε έναν 58χρονο με τον οποίον είχαν προσωπικές διαφορές. Του την είχε «στημένη» και τον περίμενε έξω από τον οίκο ανοχής, όπου ο 58χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18.30 στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, στη δυτική είσοδο της πόλης και κοντά στους οίκους ανοχής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό και στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 38χρονος επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και πέρασε με το αυτοκίνητό του από την οδό Φροίξου.

Όπου είδε τον 58χρονο με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν οικονομικές διαφορές από τη διαχείριση λειτουργίας οίκου ανοχής στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει το voria.gr αφού το αυτοκίνητο έκανε δύο βόλτες στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα έστριψε απότομα το τιμόνι και κατευθύνθηκε στον 58χρονο τον οποίο συνέθλιψε πάνω στον τοίχο, αφού το όχημα είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού ενώ και ο 38χρονος τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά κατά την εξέταση υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.