
Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μία 52χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.
Ειδικότερα, μετά από έρευνες του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, εξακριβώθηκε ότι η 52χρονη διατηρούσε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου προωθούσε στην πορνεία γυναίκες, με σκοπό την κερδοσκοπία, εκμεταλλευόμενη τα μισά από τα έσοδα που λάμβαναν.
Ακολούθησε επιχείρηση, όπου οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντόπισαν στο διαμέρισμα την κατηγορούμενη, τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό αντικειμένων σχετικών με τις ερωτικές πράξεις, σημειωματάριο με ραντεβού και 190 ευρώ.
Από την έρευνα στο σπίτι της 52χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35.940 ευρώ και σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν τις εισπράξεις ανά ημέρα.
Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν αρμοδίως, ενώ η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για μαστροπεία, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.