ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 60χρονος ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας

Η 48χρονη ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ιερέας την εξυβρίζει και της κάνει ψυχολογικό πόλεμο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 60χρονος ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου ιερέα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ιερέα κατήγγειλε η 48χρονη σύζυγός του η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μέσα στην οικία τους, μετά από έναν καβγά που ξεκίνησε με αφορμή ότι η γυναίκα μαγείρευε, ενώ η ώρα ήταν περασμένη.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο ιερέας σε έξαλλη κατάσταση «πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, σηκώνοντας τη γροθιά του και απαιτώντας να σταματήσει να μαγειρεύει.

Η 48χρονη ανέφερε, επίσης, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον ιερέα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν διαμάχες τα τελευταία έτη με αφορμή ότι ξεκίνησε να εργάζεται και η ίδια.

Μάλιστα, η γυναίκα έχει απευθυνθεί ξανά στην αστυνομία για τη συμπεριφορά του ιερέα όταν το περσινό καλοκαίρι και μετά από έναν ακόμη καβγά ο ιερέας φαίνεται πως την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.

Η γυναίκα ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ιερέας την εξυβρίζει και της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Η ίδια κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη παρά μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους για να σταματήσουν ότι καβγάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.