Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου ιερέα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ιερέα κατήγγειλε η 48χρονη σύζυγός του η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μέσα στην οικία τους, μετά από έναν καβγά που ξεκίνησε με αφορμή ότι η γυναίκα μαγείρευε, ενώ η ώρα ήταν περασμένη.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο ιερέας σε έξαλλη κατάσταση «πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, σηκώνοντας τη γροθιά του και απαιτώντας να σταματήσει να μαγειρεύει.

Η 48χρονη ανέφερε, επίσης, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον ιερέα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν διαμάχες τα τελευταία έτη με αφορμή ότι ξεκίνησε να εργάζεται και η ίδια.

Μάλιστα, η γυναίκα έχει απευθυνθεί ξανά στην αστυνομία για τη συμπεριφορά του ιερέα όταν το περσινό καλοκαίρι και μετά από έναν ακόμη καβγά ο ιερέας φαίνεται πως την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.

Η γυναίκα ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ιερέας την εξυβρίζει και της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Η ίδια κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη παρά μόνο να απομακρυνθεί από την οικία τους για να σταματήσουν ότι καβγάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.