ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο επειδή δεν τον άφησε να περάσει λόγω ΔΕΘ

Κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο επειδή δεν τον άφησε να περάσει λόγω ΔΕΘ

Ένας 55χρονος οδηγός κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει με το αυτοκίνητό του από κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των μέτρων για τη ΔΕΘ.

Ο κατηγορούμενος που, κατά δήλωσή του, είναι δημοτικός υπάλληλος, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Γρ. Λαμπράκη. Όταν ο 33χρονος αστυνομικός ανέφερε στον 55χρονο ότι δε μπορεί να περάσει από το σημείο, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εκείνος τον πλησίασε με το όχημα με συνέπεια να τον ρίξει στο έδαφος.

Ο 55χρονος φαίνεται ότι αμέσως μετά προσπάθησε να φύγει αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τροχονόμος τραυματίστηκε στη μέση και στο πόδι και διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.