ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαχαίρωσαν 41χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Τον μαχαίρωσαν στον αριστερό ώμο

Μαχαίρωσαν 41χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Αστυνομικοί προχώρησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΕΛΑΣ, 41χρονος δέχτηκε επίθεση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από τρία άτομα, κατά τη διάρκεια της οποίας τον μαχαίρωσαν στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και τρία φυσίγγια.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες δύο από τους τρεις δράστες -Κατασχέθηκαν ναρκωτικά

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τους δύο δράστες, ηλικίας 36 και 34 ετών, τους οποίος και συνέλαβαν, ενώ αναζητούν το τρίτο πρόσωπο που ήταν μαζί τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε, επιπλέον, απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 133,51 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.