ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπές και διαρρήξεις – Στις 20.000 ευρώ η λεία τους

Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπές και διαρρήξεις – Στις 20.000 ευρώ η λεία τους

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης προχώρησαν στη σύλληψη επτά ατόμων για κλοπές και διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες κατηγορούνται για δύο κλοπές – διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, μία κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μία κλοπή από αποθήκη, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουλίου του 2023 έως τέλη Μαρτίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμης.

Αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και είδη τροφίμων, αλκοολούχα ποτά, ηλεκτρονικές συσκευές, γεννήτρια, χλοοκοπτικό και κάμερα, συνολικής αξίας 5.200 ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν της αστυνόμευσης του νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.