ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που ξυλοκόπησαν 52χρονο συγγενή τους και τον πετάξαν από το μπαλκόνι

Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που ξυλοκόπησαν 52χρονο συγγενή τους και τον πετάξαν από το μπαλκόνι

Το βράδυ της Τετάρτης (10/7), άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 52χρονου συγγενή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 23:30 επί της οδού Μητροπολίτου Τυρολόης, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, όταν τέσσερα άτομα κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν 52χρονο συγγενή τους και τον πετάξαν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του, από ύψος 6,5 μέτρων.

Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν τουλάχιστον ένα μαχαίρι και μια μεταλλική ράβδος τα οποία φέρεται να είχαν στη κατοχή τους οι κατηγορούμενοι.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Εις βάρος των τεσσάρων ατόμων, 20, 34, 35 και 24 ετών, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.