ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις 24χρονοι που προσπάθησαν να ληστέψουν αστυνομικό

Από τις έρευνες προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν καταφέρει, με τη χρήση σωματικής βίας, να αφαιρέσουν από έναν 22χρονο το τσαντάκι του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις 24χρονοι που προσπάθησαν να ληστέψουν αστυνομικό

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται τρεις 24χρονοι οι οποίοι συνελήφθησαν στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς προσπάθησαν να ληστέψουν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι νωρίτερα οι τρεις 24χρονοι είχαν καταφέρει, με τη χρήση σωματικής βίας, να αφαιρέσουν από έναν 22χρονο το τσαντάκι του που περιείχε 70 ευρώ και το μπουφάν του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.