ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε δύο φορές» – Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες για την 21χρονη που παρασύρθηκε απ’ο ΙΧ

«Την χτύπησε, έκανε πίσω και την ξανά πάτησε»

Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε δύο φορές» – Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες για την 21χρονη που παρασύρθηκε απ’ο ΙΧ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου τραυματίστηκε σοβαρά μια 21χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένα σκούρο αυτοκίνητο, το οποίο περιγράφεται ως “πειραγμένο” με εξάτμιση που έκανε θόρυβο, χτύπησε την νεαρή κοπέλα που, πιθανότατα, διέσχιζε τον δρόμο στο ύψος της Καμάρας και στη συνέχεια έγινε “καπνός”.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς και, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από χειρουργικές επεμβάσεις, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα εντοπίστηκε στις 8 το πρωί παρατημένο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο οδηγός παραμένει άφαντος και αναζητείται.

Την χτύπησε, έκανε πίσω και την ξανά πάτησε

“Στις 01.30-02.00 ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πολύ γρήγορα.

Είδαμε την κοπέλα να είναι πεσμένη στην άσφαλτο.

Ο τύπος χτύπησε την κοπέλα, έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ξανά έκανε πίσω και την πάτησε ξανά ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος και έφυγε γρήγορα”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως λέει στη συνέχεια, το αυτοκίνητο έφυγε τόσο γρήγορα που ήταν αδύνατον να αντιληφθούν την μάρκα του. Ήταν ένα σκούρο αυτοκίνητο, “πειραγμένο” με εξάτμιση και κατευθύνθηκε προς δυτικά”, τονίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλη καταστηματάρχης της περιοχής, αναφέρει πως “ήταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Skoda με φιμέ τζάμια. Χτύπησε την κοπέλα, έκανε αναστροφή, την ξανά πάτησε και έφυγε. Βγήκαμε όλοι έξω. Ο άνθρωπος ήταν “κάγκουρας”, έκανε μανούβρες. Νόμιζα ότι ήταν μεθυσμένος που χτύπησε σε κάδο σκουπιδιών αλλά τελικά χτύπησε άνθρωπο. Την πάτησε δύο φορές“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.