ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 22χρονη – 60χρονος είχε γίνει για δύο μήνες η «σκιά» της

Ο άνδρας συνελήφθη

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 22χρονη – 60χρονος είχε γίνει για δύο μήνες η «σκιά» της

Ενώπιον των δικαστών του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί 60χρονος που καταγγέλθηκε από 22χρονη ότι το τελευταίο δίμηνο είχε γίνει η «σκιά» της, καθώς την παρακολουθούσε επίμονα.

Ο 60χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή με επιμονή παρακολούθηση (κατ’ εξακολούθηση) και παράνομη οπλοφορία, επειδή κατείχε ένα κοπίδι.

Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο άνδρας ήταν θαμώνας στο καφέ όπου εργάζεται, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε, άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να την παρακολουθεί, περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της, αλλά και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει εάν δεν συναντηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ότι δεν απειλεί και δεν κυνηγάει κανέναν, ενώ για τον χαρτοκόπτη που βρέθηκε στην κατοχή του είπε ότι έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και ξέχασε να τον αφήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.