ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε εστιατόριο με λεία 316.000 ευρώ

Στο στόχαστρό τους, βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, που προσπαθούν να παραβιάσουν με ένα λοστό και ένα σφυρί

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε εστιατόριο με λεία 316.000 ευρώ

Τρεις δράστες στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιούν διάρρηξη σε γνωστό εστιατόριο της Τούμπας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο στόχαστρό τους, βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, που προσπαθούν να παραβιάσουν με ένα λοστό και ένα σφυρί. Είναι ξημερώματα της 14ης Απριλίου του 2023 και το βίντεο, δείχνει ένα μέρος από τα όσα έγιναν. Είναι υλικό που αναλύθηκε από αξιωματικούς της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα μέλη της σπείρας.

Ανοίγουν μία από τις εισόδους του εστιατορίου και μπαίνουν στο γραφείο της διεύθυνσης της επιχείρησης με σκοπό να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν κάθε τους κίνηση. Πρόκειται για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2023 είχε ξαφρίσει εταιρίες και κοσμηματοπωλείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η λεία τους ήταν περίπου 316.000 ευρώ. Η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση των συμβάντων και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 29χρονου άντρα ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε διαρρήξεις σπιτιών και ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το thestival.gr προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας γνωστού εστιατορίου της Κάτω Τούμπας. Το υλικό δείχνει ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν τον τρόπο να ανοίγουν με ευκολία πόρτες και χρηματοκιβώτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη της σπείρας, κουβαλούσαν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και φρόντιζαν να έχουν πάντα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.