Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, που δημοσιεύει το Mega, μηχανή παρέσυρε έναν 27χρονο, ο οποίος περπατούσε στο πεζοδρόμιο, εκσφενδονίζοντάς τον μέτρα μακριά και τον εγκατέλειψε.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια.

Μάλιστα, όπως λέει ο πατέρας του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει να νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

«Το παιδί έκανε μία επέμβαση στο καλάμι, του έβαλαν βίδες εκεί πέρα, αν εξαιρέσουμε τα πρηξίματα στο κεφάλι, πολλαπλά χτυπήματα. Το παιδί ήρθε από την Ολλανδία, γιατί είναι κάτοικος Ολλανδίας, ήρθε επίσκεψη εδώ προχθές, το είδαμε το παιδί, είπε ‘πάω να δω τους φίλους μου’, πήγε να πάρει κάτι πράγματα, ανάβει ο πράσινος σηματοδότης να περάσει απέναντι και με το που πέρασε μία μηχανή με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον χτύπησε άσχημα.

Αυτός με τη μηχανή, οι μαρτυρίες λένε ότι με το που χτύπησε έχασε και αυτός τον έλεγχο, αφού πέταξε γύρω στα 10 μέτρα τον Παναγιώτη, αυτός λίγο πιο κάτω γύρω στα 50 μέτρα έχασε τον έλεγχο και έπεσε. Ήταν μία μεγάλη μηχανή, μεγάλου κυβισμού, το σήκωσαν 2 άτομα και απευθείας τράπηκαν σε φυγή» είπε, μιλώντας στο Live News ο πατέρας του νεαρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αναβάτη της μηχανής συνεχίζονται.