ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονη που πωλούσε όπλα αναισθητοποίησης ζώων

Όσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά της

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονη που πωλούσε όπλα αναισθητοποίησης ζώων

Αστυνομικοί του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων, σχετικά με παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για τα όπλα, συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης (10/7) μία 52χρονη.

Ειδικότερα, σε ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη εκτροφής ζώων, εντοπίστηκαν καταχωρίσεις που αφορούσαν στην πώληση όπλων για την αναισθητοποίηση ζώων, με τη μορφή τυφεκίου και πιστολιού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο φυσικό κατάστημα, καθώς και σε παρακείμενη αποθήκη, στην περιοχή της Χαριλάου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Τυφέκιο, που λειτουργεί με αέριο και χρησιμοποιείται για την αναισθητοποίηση, εκδίωξη, ακινητοποίηση ή θανάτωση ζώων
  • 16 αμπούλες προωθητικού αερίου
  • 32 σύριγγες «βελάκια»
  • 75 φυσίγγια σύριγγας (βελόνες μετά παρελκόμενων), καθώς και
  • Πλήθος άλλων εξαρτημάτων που σχετίζονται με πυρομαχικά για όπλα ανωτέρω τύπου.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.