ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με μπουνιές οδηγό λεωφορείου επειδή παραλίγο να τρακάρουν

Ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με μπουνιές οδηγό λεωφορείου επειδή παραλίγο να τρακάρουν

Μπουνιές στο πρόσωπο δέχθηκε ένας οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ σήμερα Τρίτη (22.11.2022) το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, από έναν άλλον οδηγό.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, ο οδηγός του ΟΑΣΘ διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ενός μαύρου οχήματος με γερμανικές πινακίδες, ο οποίος έκανε αναστροφή και παραλίγο να τρακάρει με το λεωφορείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του λεωφορείου 5 του ΟΑΣΘ πάτησε απότομα φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση με το άλλο όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον οδηγό.

Τότε αυτός κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο του οδηγού μέσα από το παράθυρο του λεωφορείου.

Ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο ενώ έσπευσε ΕΚΑΒ για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα της επίθεσης με γυμνές γροθιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ., τα στελέχη της οποίας πήγαν στο σημείο που έγιναν όλα για να κάνουν έρευνες και να πάρουν τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.