ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Ελεγχόμενη έκρηξη στο ύποπτο αντικείμενο που άφησαν μπροστά στο ρωσικό προξενείο (φωτο-βίντεο) (upd)

Το άτομο που άφησε τη σακούλα αναζητείται από την αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Ελεγχόμενη έκρηξη στο ύποπτο αντικείμενο που άφησαν μπροστά στο ρωσικό προξενείο (φωτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 17:58) Συναγερμός σήμανε στις Αρχές ύστερα από εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου μπροστά στο Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας, εξουδετερώθηκε το ύποπτο αντικείμενο, που βρισκόταν μέσα σε μαύρη σακούλα, με ελεγχόμενη έκρηξη. Ο άνδρας που το άφησε μπροστά στο προξενείο και άρχισε να τρέχει, αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο επιχειρήσεως της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε, νωρίς το απόγευμα, για μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, που άφησε κάποιος περαστικός και αμέσως δόθηκε εντολή για αποκλεισμό του χώρου.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, όπου και διεξήχθη η σχετική επιχείρηση, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για πεζούς και οχήματα, στην οδό Δημοσθένους και στην οδό Μητροπόλεως, στο ύψος του Προξενείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύποπτο αντικείμενο εντόπισε ο αστυνομικός  στο Προξενείο.

Το άτομο που άφησε τη σακούλα αναζητείται από την αστυνομία.

tsantes__2_ tsantes__1_ tsanta__3_ tsanta__4_ tsanta__5_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.