ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θλίψη στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία 

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της Αρετής ενώ τραγικές φιγούρες είναι τα δύο παιδιά που είχε

Θλίψη στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία 

Θλίψη και οδύνη επικρατούν στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7) από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Αμφιλοχία, έξω από το σπίτι της.

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της Αρετής ενώ τραγικές φιγούρες είναι τα δύο παιδιά που είχε.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 43χρονος σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ο δράστης της δολοφονίας έστησε καρτέρι θανάτου στην 36χρονη, όταν γυρνούσε στο σπίτι τα ξημερώματα. Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού την τραυμάτισε θανάσιμα, έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο δράστης και αυτόχειρας έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος ενώ συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) της λέει ”μαμά πού είσαι;”. ”Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, ”με σκοτώνει ο πατέρας”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.