ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θρίλερ με δύο σορούς σε Κέα και Σαρωνικό

Οι σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη

Θρίλερ με δύο σορούς σε Κέα και Σαρωνικό

Συνεχίζεται το θρίλερ που ξεκίνησε από την πρώτη εβδοδμάδα του Αυγούστου, με τους δύο κολυμβητές, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στα Λεγραινά Σουνίου κι έκτοτε δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες δυο σοροί, η μια ενός άντρα στην Κέα και η άλλη μιας γυναίκας στα δυτικά της νησίδας Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού. Η αναγνώρισή τους ήταν αδύνατη, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη και για τον σκοπό αυτό, έχει γίνει εξέταση DNA τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται, ώστε να προχωρήσει η ταυτοποίησή τους.

Αγνοούνται 2 κολυμβητές από αρχές Αυγούστου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζεται πως στις 7 Αυγούστου δύο κολυμβητές, ένας 46χρονος και μια 62χρονη εξαφανίστηκαν την ώρα που κολυμπούσαν στην παραλία Καπέ. Οι λιμενικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από ιδιώτη περίπου στις 01:50 τα ξημερώματα της επόμενης. Έπειτα από έλεγχο στα προσωπικά τους αντικείμενα, βρέθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας τους. Επίσης διενεργήθηκε έλεγχος και στην ευρύτερη περιοχή από ξηράς και εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 46χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.