ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θρήνος στην Κρήτη: Πώς έχασε τη ζωή του ο μικρός Νικόλας – Ήθελε να πάει για κολύμπι

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Θρήνος στην Κρήτη: Πώς έχασε τη ζωή του ο μικρός Νικόλας – Ήθελε να πάει για κολύμπι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρβης από τον πνιγμό του 6χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην παραλία της περιοχής.

Σύμφωνα με το creta24.gr,το μικρό αγόρι με καταγωγή από την Αλβανία, βρισκόταν με την μητέρα του στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την παραλία και ήθελε να πάει για κολύμπι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του αρνήθηκε, όμως ο μικρός διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε στην παραλία. Δυστυχώς όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Νικόλας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικος της περιοχής είδε το παιδί να επιπλέει στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η κλήση στο ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στις 13:30, και αναφέρθηκε ότι ένα αγοράκι βρίσκεται μπρούμυτα στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικοι του χωριού και περαστικοί έσπευσαν στο σημείο και με την βοήθεια απινιδωτή και γιατρού, προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.