ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θύμα απάτης έπεσε 88χρονος στη Θεσπρωτία – Πώς του «έφαγαν» 90.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες

Του είπαν ότι η εγγονή του μετά από ατύχημα που είχε, πρέπει να χειρουργηθεί και να της τοποθετηθεί ειδική λάμα

Θύμα απάτης έπεσε 88χρονος στη Θεσπρωτία – Πώς του «έφαγαν» 90.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες

Θύμα απάτης έπεσε ένας 88χρονος άνδρας στα Φιλιατά Θεσπρωτίας, με τους δράστες να καταφέρνουν να του αποσπάσουν το ποσό των 90.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες.

Το ένα μέλος της σπείρας επισκέφθηκε τον ηλικιωμένο στο σπίτι του, το απόγευμα του Σαββάτου, με τον 88χρονο να ανοίγει την πόρτα και να ακούει όσα του λέει.

Ο άγνωστος άνδρας είπε στον ηλικιωμένο ότι η εγγονή του μετά από ατύχημα που είχε πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και πρέπει να της τοποθετηθεί μία ειδική λάμα προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της και η σωματική της ακεραιότητα. Χαρακτηριστικό που του είπε είναι πώς η επέμβαση θα κόστιζε αρκετά χρήματα.

Ο ηλικιωμένος είχε μείνει σοκαρισμένος και φάνηκε να τον πιστεύει. Ο δράστης πριν φύγει από το σπίτι του ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ανέρχεται στις 100.000.

Λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος άνδρας τηλεφώνησε στον δράστη για να του δώσει τα χρήματα για να σώσει την εγγονή του.

Έτσι μετά από τηλεφωνική συνεννόηση παρέδωσε 90.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες σε άλλο άτομο, συνεργό του πρώτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία βέβαια ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Έτσι ενημέρωσε την αστυνομία η οποία διεξάγει την σχετική έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.