Λεφτά υπάρχουν: Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος από την ΕΠΟ για τη νίκη στην Σκωτία!

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης – Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά του

Στο story του, ο Άρης Σερβετάλης ξεκαθαρίζει ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης – Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ με το όνομά του

Θύμα διαδικτυακής απάτης αποκάλυψε πως έπεσε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, με ένα story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αναφέρει, κάποιος επιτήδειος έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, παριστάνοντας τον ηθοποιό.

Μάλιστα, έχει προσθέσει στον λογαριασμό του ένα link που ανακατευθύνει τους ακόλουθούς του σε άλλη εφαρμογή για διαδικτυακό chat.

Στο story του, ο Άρης Σερβετάλης ξεκαθαρίζει ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του. Συγκεκριμένα, γράφει: «Προσοχή. Δεν είναι δικός μου λογαριασμός. Η αναφορά και το μπλοκάρισμα βοηθούν».

Σε δεύτερο story που έκανε, αναφέρει: «Έχει link στο telegram για chat. Προσοχή».

Δείτε τα stories του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.