Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Τηλεφώνημα για βόμβα σε εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ

Τηλεφώνημα για βόμβα σε εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας

Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε εταιρία με laser και αποτριχωτικά μηχανήματα στην οδό Βεντίρη, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε από άγνωστο άτομο στις 16:30.

Aφού κάλεσε το 100, ο άγνωστος είπε υπάρχει βόμβα στο κτίριο που θα εκραγεί, δίχως όμως να δίνει χρονικό περιθώριο.

Το κτίριο βρίσκεται στον αριθμό 7 της οδού Βεντίρη, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Χίλτον. Στο κτίριο στεγάζονται ιατρεία, ενώ στο ισόγειο υπάρχουν εστιατόρια.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.