ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Το μήνυμα του A.Λύτρα στην Σ.Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος – «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω»

«Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» ήταν ακόμα ένα μήνυμα που έστειλε ο Α.Λύτρας στην 37χρονη

Το μήνυμα του A.Λύτρα στην Σ.Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος – «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω»

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με σημερινές (19.06.2024) πληροφορίες της εκπομπής «T-live» ο Απόστολος Λύτρας μόλις αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, έσπευσε να στείλει μήνυμα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητώντας… συγγνώμη.

«Μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Με το που αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία από ό,τι πληροφορούμαι. Τα μηνύματα δεν ήταν στο viber, ήταν sms», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο «T-live».

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντούσε μόνο σε μηνύματα της κόρης του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο του γάμου. Από τη Δευτέρα λοιπόν, με το που αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της, έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να πάρει ρούχα και χρήματα από το σπίτι τους στον Γέρακα.

«Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» ήταν ακόμα ένα μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στην 37χρονη δικηγόρο.

Λίγες ώρες μετά την ίδια ημέρα, η κόρη του ποινικολόγου πήγε και πήρε ρούχα και χρήματα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου, η 17χρονη αισθάνθηκε μέσα στο σπίτι μία αδιαθεσία και τη φρόντισαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οι γονείς της.

Λίγο μετά, η κόρη του Απόστολου Λύτρα θέλησε να ευχαριστήσει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου με άλλο sms.

Πλέον η 37χρονη έχει μπλοκάρει τον ποινικολόγο από το κινητό της, ώστε να μη μπορεί να της στείλει άλλα μηνύματα ενώ προτρέπει την μεγαλύτερη κόρη του Απόστολου Λύτρα να μην πάνε την Τρίτη από το σπίτι για να πάρουν ρούχα και χρήματα γιατί θα παρακολουθήσει συνεδρία με ψυχολόγο.

«Κοριτσάκι μου, μη σε βάζω σε αυτή τη διαδικασία, θα λείπω σήμερα» έγραφε χαρακτηριστικά το sms.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.