ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Τραγωδία στα Λεχαινά Ηλείας: Νεκρός βρέθηκε ο 87χρονος που αγνοούνταν από την Κυριακή (βίντεο)

Ο άτυχος ηλικιωμένος έπασχε από άνοια

Τραγωδία στα Λεχαινά Ηλείας: Νεκρός βρέθηκε ο 87χρονος που αγνοούνταν από την Κυριακή (βίντεο)

Νεκρός κοντά σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών, βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) ο 87χρονος Nίκος Αλεξανδρόπουλος που αγνοούνταν από την Κυριακή στα Λεχαινά Ηλείας.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν την Κυριακή, όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε.

Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από άνοια, δεν επέστρεψε στο σπίτι του, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του. Άμεσα ξεκίνησαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από τη Δευτέρα, η αναζήτηση για τον εντοπισμό του Νίκου Αλεξανδρόπουλου εντάθηκε με τη συνδρομή ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες έκαναν έρευνες σε μεγάλη ακτίνα, επικεντρωμένοι στα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο ηλικιωμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον εντοπισμό του 87χρονου υπήρξε επίσης μεγάλη κινητοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ χθες εκδόθηκε “Silver Alert” από την “Γραμμή Ζωής” για τον εντοπισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.