
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/2) στην Αρτέμιδα, καθώς ένας 17χρονος μαθητής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος είχε πάει για διανυκτέρευση στο σπίτι ενός φίλου του στην Αρτέμιδα.
Όταν οι άνθρωποι που ήταν εκεί, προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος δεν ανταποκρίνεται και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου και η γιατρός, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για το παιδί, το οποίο είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, το οποίο διερευνά τα αίτια του θανάτου του άτυχου μαθητή.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο θάνατο του παιδιού, ενώ φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.