ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Trannos: Συνελήφθη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες για παράνομη οπλοφορία

Τρία ακόμη άτομα συνελήφθησαν μαζί με τον 22χρονο τραγουδιστή της τραπ

Trannos: Συνελήφθη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες για παράνομη οπλοφορία

Συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες για παράνομη οπλοκατοχή ο γνωστός τράπερ Trannos μαζί με άλλα τρία άτομα, όταν τους σταμάτησε η αστυνομία για τυχαίο έλεγχο

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Έλληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

O τράπερ είχε συλληφθεί πάλι τον περασμένο Μάιο, με την ίδια κατηγορία,, στο Μπουρνάζι. Τότε είχε ισχυριστεί ότι το όπλο που βρέθηκε πάνω του ήταν γιατί θα γυρνούσε βίντεο κλιπ.

Ποιος ξέρει τι θα ισχυριστεί τώρα αλλά το ζήτημα με τους τράπερ έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.