ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε 63χρονο με ρόπαλο επειδή απείλησε τον γιο του με πιστόλι κρότου λάμψης

Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εκατέρωθεν καταγγελίες

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας χτύπησε 63χρονο με ρόπαλο επειδή απείλησε τον γιο του με πιστόλι κρότου λάμψης

Ένα επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη τριών ατόμων, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ένας άνδρας απείλησε με πιστόλι κρότου λάμψης έναν 18χρονο λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν.

Στη συνέχεια, ο νεαρός, μαζί με τον πατέρα του, πήγαν στο σπίτι του 63χρονου, τον οποίο χτύπησαν με ξύλινο ρόπαλο και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι που είχε μέσα 2.000 ευρώ και κάρτες τραπέζης.

Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εκατέρωθεν καταγγελίες, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη τόσο του 63χρονου υπηκόου Γερμανίας, όσο και του 47χρονου, μαζί με τον 18χρονο γιο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.