
Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τρεις μαθητές της Γ΄Λυκείου όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση με γκλοπ από κουκουλοφόρους στον Άλιμο.
Η επίθεση έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.1.25) στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) στο Άνω Καλαμάκι στον Άλιμο.
Οι μαθητές, 8 αγόρια και κορίτσια, από λύκεια του Αλίμου, κάθονταν στους πάγκους και στα όργανα γυμναστικής της πλατείας, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 10 κουκουλοφόροι που κρατούσαν στα χέρια γκλοπ.
Άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν τα αγόρια της παρέας στο κεφάλι.
Το ένα παιδί έχει 10 ράμματα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.