ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρόμος σε ΕΠΑΛ στον Διόνυσο: Εξωσχολικοί ψέκασαν μαθητή με σπρέι πιπεριού

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να διεξάγουν έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών.

Τρόμος σε ΕΠΑΛ στον Διόνυσο: Εξωσχολικοί ψέκασαν μαθητή με σπρέι πιπεριού

Τρόμος επικράτησε στο 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου ένα επεισόδιο μεταξύ ενός μαθητή και ομάδας εξωσχολικών έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 8.30 το πρωί όταν για άγνωστο λόγο ομάδα περίπου 10 εξωσχολικών προσέγγισε τον 17χρονο μαθητή προκαλώντας επεισόδιο. Τότε ένας από αυτούς έβγαλε ένα σπρέι πιπεριού και τον ψέκασε στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια η ομάδα διαλύθηκε ενώ στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να διεξάγουν έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.