ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα – Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα

Τόσο η πεζή όσο και ο οδηγός, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα – Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5), σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα, όταν μια μηχανή παρέσυρε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατυχές συμβάν σημειώθηκε κοντά στο στρατόπεδο «Μπουγά» στις 2:10 μ.μ., όταν γυναίκα που κινούταν πεζή παρασύρθηκε από δίκυκλο, με αποτέλεσμα τόσο τον τραυματισμό της ίδιας όσο και του οδηγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.