
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/2) σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Καισαριανή, όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα ο αναβάτης του δίκυκλου να χάσει τη ζωή του.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 1:45 στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Ανακρέοντος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο με οδηγό μια 37χρονη ήταν σταματημένο στο φανάρι της οδού Ανακρέοντος ενώ μια μηχανή ανέβαινε την Εθνικής Αντιστάσεως.
Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο ξεκινά από το φανάρι με χαμηλή ταχύτητα με τη μηχανή να πέφτει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.
Η γυναίκα οδηγός, η οποία, επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.
Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, θα διερευνήσουν αν κάποιος από τους δύο, η οδηγός ή ο αναβάτης, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.