ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Τροχαίο στα Καλάβρυτα: «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω – Αν δεν ήταν ο οδηγός θα ήμασταν ακόμα μέσα» λέει μαθήτρια

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Τροχαίο στα Καλάβρυτα: «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω – Αν δεν ήταν ο οδηγός θα ήμασταν ακόμα μέσα» λέει μαθήτρια

Ένα τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα (18/10) το πρωί στα Καλάβρυτα, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που μετέφερε μαθητές ανετράπη.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Πάτρα-Καλάβρυτα, λίγο μετά τη Βλασία, κοντά στο χωριό Μάνεσι, όταν το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου.

Στο όχημα επέβαιναν 15 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματίες.

Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο με ασφάλεια, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Στο σημείο έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Μαθήτρια που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο, περιγράφει στην τηλεόραση του Mega τον τρόπο που έζησε τα δραματικά γεγονότα. Στιγμές και σκηνές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει.

«Κάνω σε μία φάση “πεθαίνουμε”. Με τη δύναμη που έπεσε το λεωφορείο, χτυπήσαμε, χτύπησε η αδελφή μου το κεφάλι της και ζαλίζεται. Πάμε τώρα στο Νοσοκομείο του Ρίου. Εγώ χτύπησα στα πλευρά μου και η άλλη μου αδελφή τα πλευρά και το χέρι της και μία καθηγήτρια, δασκάλα, χτύπησε και αυτή».

«Εμείς δεν καταλάβαμε κάτι, γιατί καθόμασταν πίσω και μιλάγαμε με τα παιδιά και ήμασταν σε ένα vibe του λεωφορείου, που κάνουμε κάθε μέρα, που γελάμε. Οι δρόμοι δεν είναι καλοί, ούτε μπάρες είχε να κρατήσει το λεωφορείο», ανέφερε η μαθήτρια.

«Είναι πάρα πολύ καλός ο οδηγός, είναι πολλά χρόνια, τον έχουμε και πολλά χρόνια εμείς. Πήγαινε και αργά», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε το παιδί η πρώτη κίνηση των δασκάλων και των μαθητών μετά τον απεγκλωβισμό τους, ήταν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, για να τους πουν, πως είναι καλά.

«Αν δεν είχαμε τον οδηγό να μας βοηθήσει να βγούμε, ακόμα μέσα θα ήμασταν», τόνισε.

Στο σημείο έσπευσαν ταχύτατα αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κυκλοφορία διακόπηκε, με την είδηση να κάνει πολύ γρήγορα τον γύρο της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο μετά το ατύχημα και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο, για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.