ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Τροχαίο στην πλατεία Βικτωρίας: ΙΧ τραυμάτισε παιδί – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός (βίντεο)

Η γυναίκα ούρλιαζε σοκαρισμένη από το τι είχε συμβεί

Τροχαίο στην πλατεία Βικτωρίας: ΙΧ τραυμάτισε παιδί – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Βικτωρίας όταν ένα ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα, τραυμάτισε ένα παιδί.

Στο βίντεο, ξαφνικά, ακούγεται η φωνή της γυναίκας να ουρλιάζει, χωρίς να διακρίνεται ακριβώς τι έχει συμβεί, ενώ έχει βγει από το αυτοκίνητό της και σέρνεται στο οδόστρωμα, εμφανώς σοκαρισμένη από το τι έχει μόλις συμβεί.

Στη συνέχεια, παίρνει το παιδί που μόλις χτύπησε στην αγκαλιά της και το παραδίδει σε έναν άντρα που φέρεται να είναι ο πατέρας του, ο οποίος το μετακινεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γυναίκας, η οποία κάνει στην άκρη και τους το παραχωρεί.

@achaios1♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτριος Παναγιώτου

Στη συνέχεια, ο άντρας μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ πληροφορίες του βίντεο αναφέρουν ότι μαζί με τη μητέρα του, σπεύδουν να το πάνε στο νοσοκομείο.

Το πλήθος που έχει μαζευτεί εκατέρωθεν κάνει στην άκρη για να δώσει χώρο στο όχημα, το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα άμεσα κορνάροντας και φεύγοντας από το σημείο.

Η γυναίκα, με τη βοήθεια των περαστικών μεταφέρεται λίγο πιο πέρα και της προσφέρεται μια καρέκλα, στην οποία φαίνεται πως δεν μπορεί καν να καθίσει, μη έχοντας δύναμη από το σοκ που υπέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακούγονται φωνές γύρω της να της λένε «ηρέμησε» προσφέροντάς της νερό, με την ίδια να συνεχίζει να ουρλιάζει χωρίς σταματημό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.