ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Η στιγμή που δύο αστυνομικοί δέχονται επίθεση από 30 Ρομά στην Πάτρα 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε διερχόμενο πεζό που ήταν Ρομά

Βίντεο: Η στιγμή που δύο αστυνομικοί δέχονται επίθεση από 30 Ρομά στην Πάτρα 

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την επίθεση που δέχτηκαν δύο αστυνομικοί στην Πάτρα από ομάδα αποτελούμενη από 30 Ρομά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραλία Πατρών, με την αστυνομία να προχωρά αρχικά σε 5 προσαγωγές, οι δύο εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πάτρα: Ο αστυνομικός έλεγχος που οδήγησε στην επίθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε διερχόμενο πεζό που ήταν Ρομά.

Ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν στο σημείο περίπου 30 ακόμη Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν τόσο στον αστυνομικό που επιχειρούσε να διενεργήσει τον έλεγχο, όσο και σε δεύτερο αστυνομικό που ήταν στο σημείο.

Οι δύο αστυνομικοί ζήτησαν άμεσα ενισχύσεις, και στο σημείο έσπευσαν και άλλες δυνάμεις της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, με την κατάσταση να αποκλιμακώνεται μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν εξ αυτών να φέρει τραύματα από δαγκωματιές που κατάφερε στο χέρι του ένας από τους Ρομά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν και τα σχετικά πλάνα που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, με το οργισμένο πλήθος να καταγράφεται να επιτίθεται στους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.