ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 20χρονης σε παραλία της Σαλαμίνας – Ο δράστης την κυνήγησε μέσα στη θάλασσα!

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας

Βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 20χρονης σε παραλία της Σαλαμίνας – Ο δράστης την κυνήγησε μέσα στη θάλασσα!

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει καταγράψει την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε μια 20χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας σε παραλία της Σαλαμίνας.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς τη θάλασσα, ο δράστης την ακολούθησε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει μέσα στο νερό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο νεαρός που έχει αντιληφθεί το περιστατικό προσπαθεί να σώσει την κοπέλα.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος προσποιείται λέγοντας ότι μπερδεύτηκε.

Ο φίλος της κοπέλας «στολίζει» κυριολεκτικά με «γαλλικά» τον επίδοξο βιαστή.

Στο βίντεο δε φαίνεται καθαρά η τοποθεσία αλλά εκτιμούμε ότι η παραλία βρίσκεται στο Αιάντειο καθώς διακρίνεται στο βάθος η πόλη της Σαλαμίνας (Κούλουρη).

Στην συνέχεια βγήκε από την θάλασσα και ο άνδρας που ήταν έξω τον ρωτούσε αν απειλούσε την κοπέλα να την βιάσει. «Μου είπαν ότι είναι μια άλλη, αλήθεια σου λέω», του απάντησε.

Όπως είπε το 20χρονο κορίτσι, ο δράστης την απείλησε ότι έχει μαχαίρι και ότι θέλει να τη βιάσει, διαφορετικά θα την μαχαιρώσει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.