Μην ξεχνάμε ότι -και- η Λιβύη ήταν αρχαία ελληνική αποικία με το όνομα «Κυρήνη». Άρα έχουμε ιστορικά δικαιώματα...

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 54χρονου στο Αγρίνιο: «Να πάρω ασθενοφόρο ή θα πεθάνεις μόνος σου; – Ωραία ψόφα»

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 54χρονου στο Αγρίνιο: «Να πάρω ασθενοφόρο ή θα πεθάνεις μόνος σου; – Ωραία ψόφα»

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 54χρονου στο Αγρίνιο στις 6 Νοεμβρίου, ο οποίος κατέληξε οκτώ ημέρες μετά, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνονται οι δύο κατηγορούμενοι να σέρνουν στα σκαλιά της εκκλησίας τον άτυχο άνδρα, αν τον παρατούν πάνω στο πεζοδρόμιο και έπειτα να αποχωρούν.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους κατηγορούμενους τον πλησίασε ξανά και του είπε: «Να πάρω ασθενοφόρο ή θα πεθάνεις μόνος σου εδώ; Ωραία ψόφα».

Απευθυνόμενος σε παρευρισκόμενους πολίτες, τους ρώτησε εάν θα καλέσουν εκείνοι το ασθενοφόρο.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι δύο εμπλεκόμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 25 και 41 ετών, ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Φέρεται να ισχυρίστηκαν πως τυχαία βρέθηκαν στο σημείο και ότι νωρίτερα είχε γίνει συμπλοκή μεταξύ ομάδας ατόμων.

«Ο 54χρονος φαινόταν καλά και φώναζε και έβριζε. Όπλο δεν είδα να έχει, ούτε τον είδα χτυπημένο στο πρόσωπο.

Ήταν βράδυ, είναι σκοτεινό το σημείο, δεν μπορείς να δεις κάτι. Τον σέρναμε καθώς ήταν βαρύς και δεν μπορούσαμε να τον σηκώσουμε. Τον κατεβάσαμε και έφυγα», υποστήριξε ο 25χρονος κατηγορούμενος.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος είπε: «Δεν τον χτύπησα ποτέ. Δεν με πείραξε ο 54χρονος. Μπορεί να είπα “γιατί με πείραξες;”, μπορεί πάνω στα νεύρα μου, πάνω στην ένταση.

Δεν του είπα ότι είναι ρουφιάνος. Του είπα “ξύπνα”. Η χαζομάρα μου είναι ότι πήγα στο σημείο να τους χωρίσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Ο ένας είναι σεσημασμένος για οπαδικές επιθέσεις και υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο δεύτερος πρόσφατα είχε εμπλακεί σε αιματηρό επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.