ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα ανηλίκων

Ο εφιάλτης που βίωνε το κορίτσι τους τελευταίους μήνες

Δύο βίντεο ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα ανηλίκων

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα ανηλίκων.

Το βίντεο έχει ληφθεί στην οδό Λαζαράκη, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από κατάστημα ένδυσης, όταν η 14χρονη ήταν με τις φίλες της.

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι που στο τέλος πέφτει στο έδαφος.

Για την υπόθεση κατατέθηκαν ήδη μηνύσεις για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους.

Ο εφιάλτης που βίωνε τους τελευταίους μήνες

Το 14χρονο κορίτσι βίωνε έναν εφιάλτη τους τελευταίους μήνες. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, δύο συμμαθήτριές της που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της την εκφόβιζαν από τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε επίθεση, καθώς οι δύο συμμαθήτριές της της είχαν επιτεθεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου και πάλι στη Γλυφάδα.

Η τελευταία επίθεση σε βάρος της ανήλικης έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης, ενώ σύμφωνα με αναφορές είχε προηγηθεί διαδικτυακή συνεννόηση των δραστών.

Για την υπόθεση κατατέθηκαν ήδη μηνύσεις για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης στους αστυνομικούς, οι δράστες οδήγησαν δια της βίας την κόρη του σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας την από την παρέα της και της επιτέθηκαν δίχως λόγο και αιτία από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος λιπόθυμη.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο πατέρας της, επεδίωξαν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά. Εν συνεχεία οι δράστες αποχώρησαν και το κορίτσι παρελήφθη από τους γονείς της τραυματισμένο.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία, όπως προαναφέρθηκε, συνελήφθησαν δύο ανήλικες συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους, ενώ το θύμα φέρεται να έχει αναγνωρίσει ακόμη ένα άτομο.

Αναζητείται ακόμη ένα άτομο

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, η 14χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται.

Όπως είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

«Το θύμα γνωριζόταν με κάποια από τα παιδιά όπως και με τις δύο συλληφθείσες» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.