Αλλοδαπός χτύπησε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας! Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία του που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή του αστυνομικού!

">
Τον έστειλε στο 401 ΓΣΝΑ – Αλλοδαπός ξυλοκόπησε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας! | Pronews TV

Όλα έγιναν σήμερα (23/06) το πρωί, λίγο μετά τις 8 στη διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης στο κέντρο της Αθήνας, όταν περιπολικό του A.T. Κυψέλης κλήθηκε στο σημείο προκειμένου να επέμβει σε περιστατικό μεταξύ παράνομων μεταναστών.

Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Ένας από τους πρωταγωνιστές ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, ένας αλλοδαπός άνδρας αφρικανικής καταγωγής βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με κλωτσιές σε έναν αστυνομικό που στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος.

Εντύπωση προκαλεί η στάση του δεύτερου αστυνομικού που, όπως φαίνεται, είναι απλά θεατής στον ξυλοδαρμό του συναδέλφου του. Οι πολίτες έβλεπαν έντρομοι το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά τους τραβώντας με τα κινητά τους τηλέφωνα βίντεο.

Τελικά, ο άντρας που βλέπετε, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έφερε σθεναρή αντίσταση ακόμα και μέσα στο περιπολικό όπου κοπάναγε την πόρτα του περιπολικού προκαλώντας φθορές.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα του αλλοδαπού μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα με υπηκοότητα από το Καμερούν, μεταξύ των κατηγοριών για αντίσταση κατά της Αρχής, πρόκληση σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.