ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βοιωτία: Εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία με 1.714 δενδρύλλια κάνναβης σε πλαγιά χαράδρας σε δάσος

Περισσότερα από 2.000.000 ευρώ θα αποκόμιζαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, καλλιεργητές

Βοιωτία: Εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία με 1.714 δενδρύλλια κάνναβης σε πλαγιά χαράδρας σε δάσος

Χασισοφυτεία με συνολικά 1.714 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείς Θηβών σε πλαγιά χαράδρας σε δάσος της Βοιωτίας.

Περισσότερα από 2.000.000 ευρώ θα αποκόμιζαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, καλλιεργητές της τεράστιας χασισοφυτείας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρισκόταν σε μια εξαιρετικά δύσβατη περιοχή με πυκνή βλάστηση, μεταξύ των κοινοτήτων Ασωπείας και Κλειδιού, οι δράστες είχαν στήσει αυτοσχέδιο κατάλυμα για την διαμονή τους, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ρούχα, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ είχαν στήσει ακόμη και δύο συλλέκτες φωτοβολταϊκών για να φορτίζουν κινητά, τάμπλετ και άλλες συσκευές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τα 1.714 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, κατά την διάρκεια της οργανωμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, κατασχέθηκαν μια πλαστική δεξαμενή νερού, λάστιχα ποτίσματος, καθώς και τσάπες, φτυάρια και άλλα εργαλεία και οι έρευνες για την ταυτοποίηση των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.