ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Βόλος: 14χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από 59χρονο σε πάρκο της πόλης

Ο άνδρας τη θώπευσε στο στήθος με αποτέλεσμα η κοπέλα να βάλει τις φωνές

Βόλος: 14χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από 59χρονο σε πάρκο της πόλης

Η απογευματινή βόλτα μιας 14χρονης μαθήτριας με την παρέα της, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο, μετατράπηκε σε εφιάλτης καθώς ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, θωπεύοντάς την στο στήθος.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η μαθήτρια είχε βγει με την παρέα της για βόλτα στην παραλία του Βόλου. Ξαφνικά από το πουθενά, ένας άντρας πλησίασε την παρέα όταν έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την ανήλικη της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς προηγουμένως να πει κάτι.

Ο άνδρας τη θώπευσε στο στήθος με αποτέλεσμα η κοπέλα να βάλει τις φωνές.

Τις φωνές της μαθήτριας αντιλήφθηκε ένας περαστικός που κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη -ο οποίος έδειχνε να μην έχει αντίληψη της πραγματικότητας- περνώντας του χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κρατήθηκε.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το μεσημέρι της Τρίτης (28/5). Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Το δικαστήριο απευθύνθηκε με αυστηρότητα στον κατηγορούμενο που βρισκόταν στο εδώλιο. «Είναι μία πράξη πριν τον βιασμό» του είπαν για να του δείξουν τη σοβαρότητα της πράξης του απέναντι σε μία γυναίκα και πόσο μάλλον ένα νεαρό κορίτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Μάλιστα το δικαστήριο διέταξε, σύμφωνα και με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα που τέθηκε σε ισχύ από 1η Μαΐου, έκτιση μέρους της ποινής και συγκεκριμένα τεσσάρων μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.