ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Άνδρας περπατούσε στο δρόμο κραδαίνοντας μαχαίρι και σκόρπισε πανικό

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν άφησαν τον άνδρα να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε σύλληψη καθώς δεν διαπιστώθηκε κάτι επιλήψιμο

Βόλος: Άνδρας περπατούσε στο δρόμο κραδαίνοντας μαχαίρι και σκόρπισε πανικό

Πανικός επικράτησε σήμερα στο κέντρο του Βόλου, με άνδρα που περπατούσε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι στο ένα χέρι του και ένα σακίδιο στο άλλο.

Ο φόβος, όμως, χτύπησε κόκκινο όταν ο 60χρονος άντρας μπήκε σε φαρμακείο της πόλης. Φοβούμενοι οι περαστικοί ότι πρόκειται για ένοπλη ληστεία κάλεσαν την Αστυνομία.

Επί τόπου έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό. Σταμάτησαν στην οδό Γκλαβάνη, αποκλείοντας μάλιστα τη διέλευση οχημάτων.

Καταστηματάρχες και πελάτες βγήκαν στον δρόμο να δουν τι συμβαίνει.

Αστυνομικοί οδήγησαν τον άνδρα έξω από το φαρμακείο, του πήραν το μικρό μαχαίρι που κρατούσε στο χέρι και προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο αλλά και έλεγχο της τσάντας που κρατούσε.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, ο φαρμακοποιός διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απειλή και ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση.

Όπως προέκυψε, το μαχαίρι το κρατούσε αφηρημένος χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το κρατάει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε κάτι επιλήψιμο και οι αστυνομικοί άφησαν τον άνδρα να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε σύλληψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.