ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο – «Πουλούσε» ανύπαρκτα αυτοκίνητα με ταυτότητα… νεκρού

«Χρυσές δουλειές» είχε κάνει ο 57χρονος πριν τον «τσιμπήσουν»

Βόλος: Δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο – «Πουλούσε» ανύπαρκτα αυτοκίνητα με ταυτότητα… νεκρού

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχε ένας απατεώνα στον Βόλο, ο οποίος πουλούσε αυτοκίνητα που… δεν υπήρχαν.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένας 57χρονος από τον Βόλο, υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου – «ευκαιρίας», το οποίο είδε στο ίντερνετ, έδωσε προκαταβολή 1240 ευρώ αλλά… δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος απατεώνας, για να πείσει το θύμα ότι η συναλλαγή ήταν καθ’ όλα νόμιμη και η μεταβίβαση θα προχωρούσε , ο Βούλγαρος σκάναρε και του έστειλε ηλεκτρονικά αστυνομική ταυτότητα , η οποία ανήκε… σε νεκρό Έλληνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μόλις ο Βούλγαρος έλαβε την προκαταβολή, η οποία δόθηκε τμηματικά, εξαφανίστηκε.  Ο 57χρονος Βολιώτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου. Μετά από ενδελεχή έρευνα ο δράστης της απάτης σε βάρος του 57χρονου Βολιώτη ταυτοποιήθηκε, καθώς είχε δώσει τα στοιχεία προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα (16.01.2023)  ο δράστης καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκιση. Η ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για αγοροπωλησία που δεν έγινε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.