
«Έκανα τεράστιο λάθος, θα δουλέψω και θα του τα δώσω, θέλω να επιστρέψω όλο το ποσό» ανέφερε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο η 35χρονη κατηγορούμενη που έκλεψε 50.300 ευρώ από βενζινάδικο το οποίο εργαζόταν.
Η γυναίκα μπήκε στο κατάστημα με αντικλείδι, αρπάζοντας το μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την πράξη της. Αν και είχε ξοδέψει ήδη 6.000 ευρώ, το υπόλοιπο ποσό βρέθηκε κρυμμένο σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της.
Συνέχισε λέγοντας: «Μου έχει δώσει ψωμί για 5 χρόνια. Έχω πολλές τύψεις».
Η 35χρονη αναφέρει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.
Η υπόθεση έφτασε στο Αυτόφωρο, όπου η κατηγορούμενη εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, ωστόσο η δικηγόρος Κατερίνα Καραγιαννοπούλου ανέλαβε την εκπροσώπησή της και ζήτησε αναβολή για να μελετήσει τη δικογραφία. Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Παρασκευή 21 Μαρτίου, με την κατηγορούμενη να παραμένει κρατούμενη μέχρι τότε.