ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Έπιασε από το λαιμό και απείλησε την πρώην σύζυγό του για τον… λογαριασμό ρεύματος

Το πρώην ζευγάρι διαμένει σε διπλοκατοικία και το ρολόι του ρεύματος είναι στο όνομα της συζύγου, που δήλωσε ότι πληρώνει και τον λογαριασμό

Βόλος: Έπιασε από το λαιμό και απείλησε την πρώην σύζυγό του για τον… λογαριασμό ρεύματος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο καθώς ένας άνδρας απείλησε και έπιασε από το λαιμό την πρώην σύζυγό του λόγω ενός… λογαριασμού ρεύματος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χωρίσει, ωστόσο συνεχίζει να συγκατοικεί.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της και χθες στο Αυτόφωρο εμφανίστηκε για να καταθέσει, με κολάρο.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα ο πρώην σύντροφός της την έπιασε από το λαιμό, την έσυρε στην αυλή και την χτύπησε πάνω σε στα συσσωρευμένα για τον χειμώνα ξύλα απειλώντας την ταυτόχρονα πως «θα γίνει δολοφονία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώην ζευγάρι διαμένει σε διπλοκατοικία και το ρολόι του ρεύματος είναι στο όνομα της συζύγου, που δήλωσε ότι πληρώνει και τον λογαριασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.